loader image

Trapped Escape Room

2022

Servicii: Website Redesign & Development, On-site SEO

Live website → www.trapped.ro

Trapped este unul dintre primele escape rooms din București, cu experiență de peste 8 ani în industrie, 11 jocuri create și cea mai mare locație din capitală. Trapped oferă experiențe unice de jocuri de evadare, fiecare cameră tematică transpunând jucătorii într-o poveste diferită, cu misiuni și jocuri unice, captivante.

Brief & Concept

Discutând cu Cătălina, co-fondatorul Trapped, am decis că este necesar un redesign al site-ului pentru a reflecta mai bine povestea lor, în special după schimbările pe care le-au parcurs în ultima perioadă: s-au mutat într-o locație mai mare, au 4 camere noi de escape room și se concentrează mai mult pe evenimente private.

Soluția? Un redesign care sa păstreze ideea de mister și aventură, dar care folosește imagini și vizualuri puternice, pentru a evidenția dinamism. Cum Trapped este deja un brand cunoscut, am hotărât să păstram aceeași direcție artistică, însă să creem consistență prin stabilirea unei palete de culori, typography și stil de imagini folosite atât pentru site, cât și pentru social media și alte materiale colaterale.

Paletă de culori

Pentru a respecta mesajul brandului și a crea mister, am ales o temă închisă de culori.

Nu am vrut să creez un contrast foarte puternic, obositor, așadar am optat pentru nuanțe închise și deschise de gri. Pentru accent, cea mai bună alăturare a fost un portocaliu aprins, intens.

Fonturi

Animații și Interacțiune

Utilizatorul experimentează conceptul Trapped încă de pe site, unde ideea de mystery game este îmbinată cu acțiunea sa.

Am integrat în paginile dedicate camerelor de escape room imagini ale props-urilor folosite în timpul jocului real, apoi am folosit interacțiunile pentru a obține mișcarea obiectelor la scroll. Astfel, utilizatorul observă cum fiecare acțiune a lui duce la descoperirea unei funcții, informații sau ‘indiciu’. Exact ca într-un joc de escape room.

Alte Proiecte

Sea it Clean

Aether Lodge