loader image

Museum Quest

2023

Servicii: Brand Design, Website Design & Development, On-site & Technical SEO, Social Media Design, Graphic Design

Live website → www.museumquest.ro

Museum Quest aduce o nouă perspectivă asupra vizitei muzeelor, transformând experiența clasică într-o aventură distractivă și dinamică. Urmând o poveste captivantă și misiuni intrigante, Museum Quest oferă tururi interactive de explorare cu ajutorul aplicației Questo.

Brief & Concept

Museum Quest este un joc de explorare interactiv, plin de mistere, misiuni și informații cool(te). Astfel, mesajul vizual este unul modern, dinamic, fresh și playful, care să aducă aminte de sfera tech-gamification.

Logoul este creat în jurul logo mark-ului, o lupă formată din litera Q, amintind astfel de elementul de joc și explorare. Paleta de culori include portocaliu pentru energie, mov pentru dinamism și un strop de mister, plus nuanțe de bej pentru stabilitate. Având un concept inedit, (vânătoarea de comori în muzee) am creat iconuri custom pentru o comunicare mai eficientă a experienței jucătorului.

Fonturi

Am optat pentru fontul Montserrat, în variantele Extra Bold și Regular, pentru un efect coerent.

Website Design

Obiectivele principale ale site-ului sunt prezentarea experienței și achiziționarea jocului.

Astfel, acțiunea principală pe care utilizatorul este îndemnat s-o realizeze pe website este de a cumpăra jocul. Secundar, acesta este îndemnat să afle mai multe detalii despre experiență. 

Experiența de navigare este simplă și intuitivă, cu informație ierarhizată și etapizată pentru a fi mai eficient transmisă utilizatorului. Imaginile folosite sunt editate într-un stil playful, cu elemente care aduc aminte de treasure hunt și joc. 

Alte Proiecte