loader image

Somet

2021 (Design Inițial) & 2022 (Actualizări)

Servicii: Website Redesign & No-code Development, On-site & Technical SEO

Live website → www.sometconstruct.ro

Somet este o companie cu tradiție și experiență de peste 31 de ani pe piața românească, specializată în lucrări mari de infrastructură subterană și construcții civile. Pasiunea pentru performanță, expertiza și seriozitatea definesc abordarea companiei atât în relație cu clienții, cât și în cadrul echipei.

Brief & Concept

Ca parte a unei inițiative ample de rebranding, Andrei Stanciu (CEO Somet) și-a dorit un site nou care să prezinte fidel compania: atât proiectele importante, cât și valorile după care se ghidează în relație cu clienții și echipa.

În urma discuțiilor inițiale, am hotărât în ce fel trebuie să reflecte site-ul mesajul Somet: design modern, structurat, geometric și clar, care sa pună în evidență proiectele ample desfășurate de companie. 

Paletă de culori

Paleta de culori a fost o alegere ușoară. Un light theme ne ajută să punem în evidență imaginile proiectelor, contribuind la aspectul modern. Am preluat din logo nuanța de roșu închis și am folosit-o pentru a crea accente.

Fonturi

Geometrie am obținut și prin alegerea unui font condensed, Barlow SemiCondensed, pe care l-am îmbinat tot cu un sans-serif echilibrat, Nunito.

Alte Proiecte

Sea it Clean

Aether Lodge