loader image

Sea it Clean

2023

Servicii: Visual Identity Design, Website Design & Development, On-site & Technical SEO

Live website → www.seaitclean.com

Sea it Clean este o companie din Ocean City (SUA), ce oferă servicii complete de curățenie pentru proprietarii care închiriază în regim hotelier. Sea it Clean este un partener prietenos, de încredere, care garantează servicii profesionale și rapide. 

Brief & Concept

Pentru o afacere mică aflată la început de drum, a fost important să pornească pregătită cu toate elementele de identitate vizuală esențiale în comunicare.

Sea it Clean își dorește să fie cel mai bun furnizor de servicii de curățenie din Ocean City, înțelegând nevoile proprietarilor care închiriază în regim hotelier în sezonul estival extrem de aglomerat. Abordarea lor este prietenoasă dar profesională, dorind să transmită un mesaj modern comparativ cu competitorii săi.

Soluția? O identitate vizuală bazată pe o paletă de culori vibrantă, care să te ducă cu gândul la ocean, folosind forma de val pentru a crea mișcare și flexibilitate. Am ales o combinație de fonturi moderne, simple, potrivită atât pentru materialele printate cât și pentru online.

Logo

Julian, proprietarul Sea it Clean, și-a dorit să integrăm în logo ideea de ocean și elementul casă.

Am obținut un logo mark care include elementele dorite, dar este în același timp simplu. Pentru wordmark, am folosit un font cu multe curburi, care amintește de valuri și de orașul în care compania își desfășoară activitatea.

Website Design

Având în vedere obiectivele companiei pe termen scurt, am decis că cea mai bună variantă este să avem un one-page website.

Cel mai important lucru este ca utilizatorul să descopere detalii despre serviciile oferite de companie, având posibilitatea să completeze un formular de contact pentru a cere o ofertă. Layout-ul este simplu, intuitiv și deservește obiectivul.

Materiale colaterale

Alte Proiecte