loader image

Aether Lodge

2022

Servicii: Brand Design, Creative Direction, Website Design & Development, On-site & Technical SEO, Social Media Designs

Live website → www.aetherlodge.com

Aether Lodge este o colecție de NFTs, cu misiunea construirii unui spațiu digital pentru oameni uniți de aceleași valori: altruism, prietenie și self-development. Conceptul Aether Lodge a fost dezvoltat în jurul ideii de satiră, dorindu-se construirea unei comunități în jurul unei povești incitante și engaging, cu multe beneficii pentru membri.

Brief & Concept

aether lodge identitate vizuala proiect nft

Mesajul Aether Lodge este intrigant: transformă miturile și preconcepțiile într-o satiră modernă. Mesajul este transmis vizual prin paleta de culori și typography, dar și prin stilul de ilustrații.

Când am definit direcția artistică, am colaborat cu un ilustrator pentru logo mark și ilustrații, obținând un rezultat modern, cartoonish, care îmbină satira și caricaturizarea cu ideea de societate secretă.

După ce am avut logo mark-ul final, m-am concentrat pe paleta de culori și typography.

Paletă de culori

Am optat pentru un contrast între două culori închise în nuanță albastră și două nuanțe de gri deschis, adăugând o culoare de accent vibrantă, puternică.

Fonturi

Pentru headings am ales un font îndrăzneț și funky, care să transmită ideea de stil ‘cartoon’. L-am combinat cu un font geometric sans-serif, perfect pentru body.

Website Design

Am creat wireframe-ul în funcție de obiectivele pe care le-am avut, iar ulterior am conceput designul final.

În total, site-ul are trei pagini. CTA-ul din meniu trimite spre canalul de Discord, întrucât am stabilit că acolo ne dorim să trimitem utilizatorii. Am introdus și un formular de contact în landing page, pentru facilitarea comunicării pentru punctele de interes. 

Animații & Efecte

Animațiile sunt introduse într-un mod subtil, dar prezent, la interacțiunea prin scroll în pagină.

Alte Proiecte